Počet záznamů: 1  

Manuál someliéra

  1. SignaturaN51584; 66 (VAC)
    Autor Vaccarini, Giuseppe (Autor)
    Údaje o názvuManuál someliéra : jak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep / Giuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková] ; [editoři Giorgio Bizzi (text), Alessandra Meldolesi (spolupráce při návrhu titulků)] ; [obrazové přílohy Cristina Reggioli]
    Dal.odpovědnost Workman-Víšková, Romana, 1969- (Překladatel)
    Bizzi, Giorgio (Editor)
    Meldolesi, Alessandra (Editor)
    Reggioli, Cristina (Jiná role)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Sun, 2008
    Fyz.popis287 s. : il., tabulky ; 20 x 20 cm
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    100000403339BohunicePobočky - volný výběr
    Manuál someliéra
    Předmět.hesla víno
    sommelierství
    Klíč.slova průmysl nápojů * vinařství * réva vinná * hroznové víno * odrůdy vína * výroba vína * vína * dějiny * sommelierství * sommelieři * degustace vína * vybavení * marketing * kuchařství * výklady
    Forma, žánr příručky
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmyslpochutin
    MDT663.2
    642.63:663.21/.22
    DatabázeKnihy
    PoznámkyPřeloženo z italštiny
    Původně vydáno: Firenze ; Milano : Giunti, c2005
    Barevné fotografie, reprodukce výtvarných děl
    Terminologický slovníček
    Text tištěn do jednoho až tří sloupců na stránce
    Bibliografie
    Název origináluManuale del sommelier
    ISBN978-80-7371-232-7 : : Kč 499.00
    Obálkový názevJak rozumět vínu - manuál someliéra
    Název na hřbetuJak rozumět vínu
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.