Počet záznamů: 1
Manuál someliéra
Signatura N51584; 66 (VAC) Autor Vaccarini, Giuseppe (Autor) Údaje o názvu Manuál someliéra : jak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep / Giuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková] ; [editoři Giorgio Bizzi (text), Alessandra Meldolesi (spolupráce při návrhu titulků)] ; [obrazové přílohy Cristina Reggioli] Dal.odpovědnost Workman-Víšková, Romana, 1969- (Překladatel) Bizzi, Giorgio (Editor) Meldolesi, Alessandra (Editor) Reggioli, Cristina (Jiná role) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Sun, 2008 Fyz.popis 287 s. : il., tabulky ; 20 x 20 cm Počet ex. 1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1 Přír.číslo Lokace Dislokace Info 100000403339 Bohunice Pobočky - volný výběr Předmět.hesla víno sommelierství Klíč.slova průmysl nápojů * vinařství * réva vinná * hroznové víno * odrůdy vína * výroba vína * vína * dějiny * sommelierství * sommelieři * degustace vína * vybavení * marketing * kuchařství * výklady Forma, žánr příručky Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmyslpochutin MDT 663.2 642.63:663.21/.22 Databáze Knihy Poznámky Přeloženo z italštiny
Původně vydáno: Firenze ; Milano : Giunti, c2005
Barevné fotografie, reprodukce výtvarných děl
Terminologický slovníček
Text tištěn do jednoho až tří sloupců na stránceBibliografie Název originálu Manuale del sommelier ISBN 978-80-7371-232-7 : : Kč 499.00 Obálkový název Jak rozumět vínu - manuál someliéra Název na hřbetu Jak rozumět vínu Země vyd. Česko Jazyk dok. Čeština Načítání…
Počet záznamů: 1