Search results

Records found: 5  
Resources: KJM (Kobližná 4) - Central catalogue
Your query: Author Sysno = "^kjm_us_auth 1000524832^"
  1. Fotbal 2003-2004 / Kamil Popelář, Martin Werner ; [fotografie AFP, ČTK, Pavel Paprskář] . Brno : Computer Press, 2004 . 187 s . ISBN 80-251-0344-7 : . [2, currently available 2, Access to Shelves 2]
    II-Mn6798; Dn 796.33 (PO)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Bystrc10000
    Židenice10000
    Fotbal 2003-2004

    book

  2. Fotbal 2004-2005 / [Kamil Popelář, Martin Werner] ; [fotografie AFP, ČTK, Pavel Paprskář] . Brno : CP Books, 2005 . 216 s . ISBN 80-251-0738-8 : . [2, currently available 2, Access to Shelves 2]
    II-Mn6797; Dn 796.33 (PO)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Bystrc10000
    Židenice10000
    Fotbal 2004-2005

    book

  3. Hokej 2003-2004 / Dalibor Kumr ; [fotografie AFP, ČTK, Pavel Paprskář] . Brno : Computer Press, 2004 . 111 s . ISBN 80-251-0337-4 : . [2, currently available 2, Access to Shelves 2]
    II-Mn6801; Dn 796.9 (KU)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Bystrc10000
    Židenice10000
    Hokej 2003-2004

    book

  4. Hokej 2004-2005 / Jaroslav Martínek a Radek Vičík ; [fotografie Pavel Paprskář, AFP, ČTK] . Brno : Computer Press, 2005 . 128 s . ISBN 80-251-0337-4 : . [3, currently available 3, Access to Shelves 3]
    II-Mn6796; Dn 796.9 (MA)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Bystrc10000
    Vinohrady10000
    Židenice10000
    Hokej 2004-2005

    book

  5. Mistři - zlatá éra pokračuje / Radek Vičík, Jaroslav Martínek ; [fotografie Pavel Paprskář, AFP, ČTK] . Brno : CP Books, 2005 . 95 s . ISBN 80-251-0641-1 : . [3, currently available 3, Access to Shelves 3]
    II-Mn6802; Dn 796.9 (VI)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Bystrc10000
    Královo Pole10000
    Židenice10000
    Mistři - zlatá éra pokračuje

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.