Search results

Records found: 5  
Resources: KJM (Kobližná 4) - Central catalogue
Your query: Author Sysno = "^kjm_us_auth 1000332969^"
  1. 15 typů lidí : jak s nimi jednat, jak je vést a motivovat / František Bělohlávek . Praha : Grada, 2010 . 121 s . ISBN 978-80-247-3001-1 : . [1, currently available 1]
    N52366; 159.9 (BĚL)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    15 typů lidí

    book

  2. 25 typů lidí : jak s nimi jednat, jak je vést a motivovat / František Bělohlávek  Praha : Grada, 2016 . 175 stran . ISBN 978-80-247-5872-5 . [2, currently available 2, Access to Shelves 1]
    N62351; 159.9 (BĚL)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Medlánky10000
    25 typů lidí

    book

  3. Desatero manažera : [to nejdůležitější, co potřebuje znát a ovládat úspěšný manažer] : [plánování, organizování, vedení, odměňování a motivování] / František Bělohlávek . Praha : Computer Press, 2003 . vi, 90 s . ISBN 80-7226-873-2 : . [5, currently available 5, Access to Shelves 3]
    N40161; 338 (BĚL)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bystrc10000
    Královo Pole10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
    Desatero manažera

    book

  4. Jak vést rozhovory s podřízenými pracovníky : výběrové, hodnoticí, obtížné a rozvojové pohovory / František Bělohlávek  Praha : Grada, 2017 . 186 stran . ISBN 978-80-271-0433-8 . [2, currently available 0]
    N63920; 005 (BĚL)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Jak vést rozhovory s podřízenými pracovníky

    book + e-book

  5. Management / František Bělohlávek, Pavol Košťan, Oldřich Šuleř . Olomouc : Rubico, 2001 . 642 s . ISBN 80-85839-45-8 : . [1, currently available 1]
    II-N39231; 338 (BĚL)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Management

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.