Search results

Records found: 8  
Resources: KJM (Kobližná 4) - Central catalogue
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^kjm_us_auth 1000726823 kni^"
  1. Divoké kvašené nápoje : limonády, piva, vína, medoviny / Pascal Baudar ; překlad Tomáš Roztočil  Praha : Alferia, 2022 . 299 stran . ISBN 978-80-271-3479-3 . [1, currently available 0]
    N70732; 641/642 (BAU)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Divoké kvašené nápoje

    book + e-book

  2. Fermentace : recepty na domácí kvašení / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila: Jana Bílková  Praha : Grada, 2015 . 126 stran . ISBN 978-80-247-5634-9 . [10, currently available 10, Access to Shelves 10]
    N60478; 641/642 (BEL)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Husovice10000
    Královo Pole10000
    Líšeň, Jírova10000
    Maloměřice10000
    Medlánky10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
    Fermentace

    book

  3. Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková  Praha : Alferia, 2023 . 333 stran, 16 stran obrazových příloh . ISBN 978-80-271-1342-2 . [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    N72218; 641/642 (SHI)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Kouzlo fermentace s plísní koji

    book + e-book

  4. Nakládáme zeleninu : zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení / Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magda léna Pomikálková  Praha : Grada Publishing, 2016 . 120 stran . ISBN 978-80-247-5785-8 . [4, currently available 3, Access to Shelves 3]
    N61899; 641/642 (LOR)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Husovice10000
    Medlánky10000
    Štýřice10000
    Nakládáme zeleninu

    book + e-book

  5. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu / Kathryn Lukas a Shane Peterson ; fotografie Eric Wolfinger ; z anglického originálu The Farmhouse culture guide to fermenting přeložila Martina Benešová  Olomouc : ANAG, [2021]  ©2021 . 371 stran . ISBN 978-80-7554-332-5 . [1, currently available 0]
    N69852; 641/642 (LUK)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  6. Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] . Praha : Grada, 2015 . 255 s . ISBN 978-80-247-5214-3 . [14, currently available 11, Access to Shelves 11]
    N58833; 641/642 (KAT)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Bohunice10000
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Jundrov10000
    Kohoutovice00100
    Královo Pole10000
    Lesná10000
    Mahenův památník10000
    Maloměřice10000
    Nový Lískovec10000
    Řečkovice10000
    Starý Lískovec00100
    Tuřany10000
    Žabovřesky00100
    Síla přírodní fermentace

    book

  7. Síla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky / Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz  Praha : Alferia, 2020 . 253 stran . ISBN 978-80-271-3029-0 . [1, currently available 0]
    N68974; 641/642 (KAT)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Síla přírodní fermentace

    book + e-book

  8. Zkvašeno : kuchařka na doma / Zuzana Ouhrabková, Vláďa Sojka  V Brně : Jota, 2023 . 310 stran . ISBN 978-80-7565-939-2 . [4, currently available 1, Access to Shelves 1]
    N71998; 641/642 (OUH)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Lesná00100
    Slatina00100
    Tuřany10000
    Zkvašeno

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.