Search results

Records found: 4  
Resources: KJM (Kobližná 4) - Central catalogue
Your query: Keywords = "rybí pomazánky"
  1. Pomazánky : rychlé, dobré a vyzkoušené recepty / Alena Winnerová & Josef Winner ; fotografie Alena Winnerová, Josef Winner, Vladimír Doležal  České Budějovice : Dona, 2015 . 101 stran . ISBN 978-80-7322-188-1 . [15, currently available 13, Access to Shelves 13]
    N60122; 641/642 (WIN)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Bohunice00100
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Jundrov10000
    Královo Pole10000
    Lesná10000
    Líšeň, Jírova00100
    Mahenův památník10000
    Nový Lískovec10000
    Řečkovice10000
    Starý Lískovec10000
    Tuřany10000
    Vinohrady10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
    Pomazánky

    book

  2. Ryby a plody moře  Praha : Burda Praha, spol. s r.o., [2016]  ©2016 . 155 stran . ISBN 978-80-87575-53-6 . [6, currently available 6, Access to Shelves 6]
    N61322; 641/642 (RYB)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Královo Pole10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
    Ryby a plody moře

    book

  3. Udíme ryby s Milošem Štěpničkou : původní česká publikace / Miloš Štěpnička ; fotografie Vladimír Doležal . České Budějovice : Dona, 2012 . 160 s . ISBN 978-80-7322-153-9 : . [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    N55262; 641/642 (ŠTĚ)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Udíme ryby s Milošem Štěpničkou

    book

  4. Umění vařit z vody : fishmenu : gourmet putování Českem protiproudu / Barbara Myšičková, David Šašek ; [fotografie Aleš Pavlíček] ; [ilustrace Veronika Homolová] . Praha : Studio Monte, 2013 . 240 s . ISBN 978-80-260-5286-9 : . [1, currently available 1]
    N57121; 641/642 (MYŠ)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Umění vařit z vody

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.