Search results

Records found: 6  
Resources: KJM (Kobližná 4) - Central catalogue
Your query: Author Sysno = "^kjm_us_auth 1000652671^"
  1. Cílené genové editace zemědělských plodin / autor: Roman Hobza, Vojtěch Hudzieczek ; foto: Zdeněk Gorgoň .
    In: Živa. ISSN 0044-4812. 2022. Roč. 70, č. 4 (2022), s. 154-155 .
    58014/d
    article

    article

  2. Doba jedová 5. Geneticky modifikované potraviny / Jeffrey M. Smith ; přeložil Daniel Micka  Praha ; Kroměříž : Stanislav Juhaňák - Triton, 2015 . 525 stran . ISBN 978-80-7387-924-2 . [11, currently available 11, Access to Shelves 10]
    Část: 5.
    N53826/05; 614 (SMI)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna20000
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Husovice10000
    Královo Pole10000
    Líšeň, Jírova10000
    Medlánky10000
    Štýřice10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
    Doba jedová 5

    book

  3. Geny mění světové zemědělství : slibují vysoké výnosy a dobré zisky, ale také záchranu zemědělců před suchem a světa před hladem / Josef Tuček . ISSN 1212-3129 .
    In: Euro. ISSN 1212-3129. Roč. 14, č. 42 (2011), s. 66-69 .
    5213(185)
    Geny mění světové zemědělství

    article

  4. Modifikovaná výpomoc : geneticky upravená kukuřice zvyšuje výnosy i na polích s klasickými odrůdami / Matouš Lázňovský . ISSN 1210-0714 .
    In: Ekonom. ISSN 1210-0714. Roč. 54, č. 42 (2010), s. 64-65 .
    7273(185)
    Modifikovaná výpomoc

    article

  5. Rostliny jako pomocníci v čištění zamořeného prostředí / Petra Hátlová . ISSN 1211-2119 .
    In: Právo. ISSN 1211-2119. Roč. 22, č. 139 (20120614), s. 9 .
    9081(185)
    Rostliny jako pomocníci v čištění zamořeného prostředí

    article

  6. Umožní editace genomů nasytit lidstvo? / autor: Vojtěch Hudzieczek, Roman Hobza, Petr Cápal, Jan Šafář, Eduard Kejnovský, Jaroslav Doležel .
    In: Vesmír. ISSN 0042-4544. Roč. 101, č. 6 (2022), s. 369-371 .
    4137/d
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.