Search results

Records found: 4  
Resources: KJM (Kobližná 4) - Central catalogue
Your query: Author Sysno = "^kjm_us_auth 1000469751^"
  1. Chemie / napsal Dan Green ; z anglického originálu Chemistry. Getting a big reaction! přeložil Michal Tenkrát  V Praze : Egmont Publishing, 2015 . 127 stran . ISBN 978-80-252-3473-0 . [4, currently available 4, Access to Shelves 4]
    I-Mn12253; Dn 54 (GR)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Bystrc10000
    Královo Pole10000
    Řečkovice10000
    Židenice10000
    Chemie

    book

  2. Chemie bez fobie / James Kennedy ; přeložil Marek Čtrnáct  Praha : Grada Publishing, 2024 . 128 stran . ISBN 978-80-271-1252-4 . [21, currently available 0]
    N72903; 54 (KEN)
    Novinka
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00000
    Bohunice00000
    Bystrc00000
    Černá Pole00000
    Jundrov00000
    Kohoutovice00000
    Královo Pole00000
    Lesná00000
    Líšeň, Jírova00000
    Mahenův památník00000
    Maloměřice00000
    Nový Lískovec00000
    Řečkovice00000
    Slatina00000
    Starý Lískovec00000
    Štýřice00000
    Tuřany00000
    Vinohrady00000
    Výměnný fond00000
    Žabovřesky00000
    Židenice00000
    Chemie bez fobie

    book + e-book

  3. Komiksová chemie / Larry Gonick a Craig Criddle ; z anglického originálu The cartoon guide to chemistry ... přeložila Eva Vlčková  Praha : Euromedia Group, 2023 . 254 stran . ISBN 978-80-242-8638-9 . [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    Mn20098; Dn 54 (GO)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Štýřice10000
    Komiksová chemie

    book

  4. O dva body méně : syntetické látky, které nám usnadňují každodenní život, snižují lidskou inteligenci a tím prosperitu celé společnosti / autor: Klára Matoušková ; foto: Milan Jaroš .
    In: Respekt. ISSN 0862-6545. 2019. Roč. 30, č. 48 (2019), s. 59-62 .
    51503/d
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.