Search results

Records found: 4  
Resources: KJM (Kobližná 4) - Central catalogue
Your query: Author Sysno = "^kjm_us_auth 1000649086^"
  1. Gastronomie : vybrané kapitoly / Miroslav Fišera a kolektiv autorů  Český Těšín : 2 Theta, 2016 . 285 stran . ISBN 978-80-86380-78-0 . [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    N68431; 641/642 (FIŠ)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Gastronomie

    book

  2. Jezte opravdové jídlo / Carlos Ríos ; přeložil Štěpán Zajac  Praha : Dobrovský s.r.o., 2023 . 357 stran . ISBN 978-80-277-1315-8 . [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    N71990; 613 (RÍO)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Jezte opravdové jídlo

    book + e-book

  3. Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí / Hans-Ulrich Grimm ; překlad: Kristýna Talafantová  Praha : Dobrovský s.r.o., 2017 . 258 stran . ISBN 978-80-7390-367-1 . [2, currently available 1, Access to Shelves 1]
    N63378; 66 (GRI)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Štýřice10000
    Lži o masu

    book

  4. Vyměň chemii za jídlo* : víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky? / Julita Batorová ; překlad Mirka Polová  Praha : Alferia, 2020 . 245 stran . ISBN 978-80-247-3735-5 . [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    N68839; 613 (BAT)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Vyměň chemii za jídlo*

    book + e-book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.