Search results

Records found: 5  
Resources: KJM (Kobližná 4) - Central catalogue
Your query: Author Sysno = "^kjm_us_auth 1000089989^"
  1. Katalogizace ve formátu MARC 21 : stručná instrukce a příklady pro knihy a některé typy pokračujících zdrojů / Marie Balíková, Hana Kubalová, Jaroslava Svobodová . Praha : Národní knihovna ČR, 2004 . 156 s . ISBN 80-7050-438-2 : . [2, currently available 0, at library only 1]
    II-Bz785; 0
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna01000
    Katalogizace ve formátu MARC 21

    book

  2. Katalogizace ve formátu MARC 21 : stručná instrukce a příklady pro knihy a některé typy pokračujících zdrojů / Marie Balíková, Hana Kubalová, Jaroslava Svobodová ; [k tisku připravila Pavlína Wolfová] . Praha : Národní knihovna ČR, 2008 . 163 s . ISBN 978-80-7050-539-7 : . [2, currently available 0, at library only 1]
    II-Bz2015; N (BAL)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna01000
    Katalogizace ve formátu MARC 21

    book

  3. Substantivní inverze u předmětových selekčních jazyků / zpracovala Marie Balíková . Praha : Národní knihovna ČR, 1996 . 22 s . ISBN 80-7050-239-8 . [6, currently available 0, at library only 3]
    Bz125
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna03000
    Substantivní inverze u předmětových selekčních jazyků

    book

  4. Substantivní inverze u předmětových selekčních jazyků / zpracovala Marie Balíková ; odpovědný redaktor Bohdana Stoklasová . Praha : Národní knihovna ČR, 1996 . 22 s . ISBN 80-7050-239-8 . [1, currently available 0]
    N32006; 02 (BAL)
    Substantivní inverze u předmětových selekčních jazyků

    book

  5. Změna koncepce věcného zpracování v Národní knihovně ČR / Marie Balíková . Praha : Národní knihovna ČR, 1998 . 22 s . ISBN 80-7050-302-5 . [1, currently available 0]
    Bz176
    Změna koncepce věcného zpracování v Národní knihovně ČR

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.