Search results

Records found: 12  
Resources: KJM (Kobližná 4) - Central catalogue
Your query: Keywords = "sýry"
  1. Fermentace : recepty na domácí kvašení / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila: Jana Bílková  Praha : Grada, 2015 . 126 stran . ISBN 978-80-247-5634-9 . [10, currently available 10, Access to Shelves 10]
    N60478; 641/642 (BEL)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Husovice10000
    Královo Pole10000
    Líšeň, Jírova10000
    Maloměřice10000
    Medlánky10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
    Fermentace

    book

  2. Grilování masa, ryb, zeleniny / Claudia Daiber ; [přeložila Zdenka Svěráková] . Praha : Grada, 2006 . 127 s . ISBN 80-247-1486-8 : . [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    N49981; 641/642 (DAI)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Komín10000
    Grilování masa, ryb, zeleniny

    book

  3. Grilujeme doma i na zahradě / Jana Balonová  Říčany : Sun, 2016 . 79 stran . ISBN 978-80-7371-139-9 . [1, currently available 1]
    N61983; 641/642 (BAL)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Grilujeme doma i na zahradě

    book

  4. Italské sýry : poznejte, ochutnejte a objevte 100 italských sýrů / Federico Coria, Claudio Moriondo, Eli Mornadi ; [z italského originálu ... přeložila Michaela Líčeníková] . Hodkovičky [i.e. Praha] : Pragma, c2014 . 289 s . ISBN 978-80-7349-402-5 . [2, currently available 0]
    N57787; 637 (COR)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  5. Lexikon sýrů : výroba, původ, druhy, chuť / Anne Iburg ; [z německého originálu ...přeložila Helena Dupaľová] . Čestlice : Rebo, 2004 . 301 s . ISBN 80-7234-379-3 : . [1, currently available 1]
    I-N42933; 66 (IBU)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Lexikon sýrů

    book

  6. Nalož to : kujme pi©kle v kuchyni / od Daniely Turecké ; fotograf: David Turecký  [Hovorčovice] : Došel karamel, s.r.o. 2016 . 175 stran . ISBN 978-80-906434-1-3 . [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    N61873; 641/642 (TUR)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Nalož to

    book

  7. Originální jedlé dárky : sladké a pikantní ve venkovském stylu / Gabriele Gugetzerová ; z německého originálu Geschenke aus der Landküche ... přeložila Jana van Luxemburg  Praha : Ikar, 2015 . 127 stran . ISBN 978-80-249-2801-2 . [7, currently available 6, Access to Shelves 6]
    N59956; 641/642 (GUG)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Královo Pole10000
    Líšeň, Jírova00100
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
    Originální jedlé dárky

    book

  8. Revoluce v grilování : nejlepší recepty a nápady pro gril k letní pohodě / Láďa Hruška ; fotografie Martin Kincl  Praha : 6P, 2017 . 132 stran . ISBN 978-80-901345-9-1 . [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    N63569; 641/642 (HRU)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Revoluce v grilování

    book

  9. Sýry v naší kuchyni / Miloslav Nosovský ; [foto Luboš Bárta] . Praha : Agentura VPK, 2004 . 106 s, [12] s barev obr příl . ISBN 80-7334-035-6 : . [1, currently available 1]
    N51140; 641/642 (NOS)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Sýry v naší kuchyni

    book

  10. Uzení pro labužníky : ryby, maso, zelenina, chleba, ořechy a mnohem více / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila: Jitka Koubková  Praha : Grada, 2017 . 128 stran . ISBN 978-80-271-0533-5 . [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    N63880; 641/642 (BEL)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Uzení pro labužníky

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.