Search results

Records found: 3  
Resources: KJM (Kobližná 4) - Central catalogue
Your query: Keywords = "kvašená zelenina"
  1. Nebát se a kvasit : kysané nápoje a fermentovaná zelenina obohatí střevní mikrobiotu i život / autor: Klára Donathová ; foto: Martin Pinkas .
    In: Euro. ISSN 1212-3129. 2020. Roč. 22, č. 9 (2020), s. 48-51 .
    52637/d
    article

    article

  2. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu / Kathryn Lukas a Shane Peterson ; fotografie Eric Wolfinger ; z anglického originálu The Farmhouse culture guide to fermenting přeložila Martina Benešová  Olomouc : ANAG, [2021]  ©2021 . 371 stran . ISBN 978-80-7554-332-5 . [1, currently available 0]
    N69852; 641/642 (LUK)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  3. Víme, co jíme : vědomé vaření : jak v kuchyni maximálně využít obiloviny a šetřit tak čas, přírodu i peníze, aneb, Cesta k soběstačnosti / Lenka Žák ; [foto Václav Pancer] . Praha : Eminent, 2012 . 175 s . ISBN 978-80-7281-444-2 : . [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    Část: 1.
    N54935; 641/642 (ŽÁK)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Víme, co jíme

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.