Search results
Your query:
Keywords = "kuchyňská příprava"
- Plodové zeleniny : Pěstování a kuchyňská úprava / František Vlček . Praha : SZN, 1968 . 213 s . [1, currently available 1]
K4267Branch Available Inaccesible Issued Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 1 0 0 0 0 - Potraviny, stolování a jídelníček na raně novověkých aristokratických dvorech : (Ke stavu a perspektivám výzkumu každodenní kultury) / Josef Hrdlička .
In: Český časopis historický. č. 1 (2000), s. 18-47 .
13587(185) - Reveň či rebarbora v kuchyni a zahradě / sestavil Martin Fulín . Praha : Reinwart, 1907 . 24 s . [1, currently available 1]
K144Branch Available Inaccesible Issued Vyžádáno Počet rezervací Sklad 1 0 0 0 0 - Tykve : nejlepší odrůdy : pěstování, využití v kuchyni, dekorace / Brigitte Schöner, Hans Streicher ; [z německého originálu ... přeložila Eva Pekárková] . Čestlice : Rebo, 2005 . 95 s . ISBN 80-7234-392-0 . [9, currently available 9, Access to Shelves 8]
N43164; 635 (SCHÖ)Branch Available Inaccesible Issued Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 1 0 0 0 0 Bohunice 1 0 0 0 0 Bystrc 1 0 0 0 0 Královo Pole 2 0 0 0 0 Mahenův památník 1 0 0 0 0 Soběšice 1 0 0 0 0 Žabovřesky 1 0 0 0 0 Židenice 1 0 0 0 0