Search results

Records found: 4  
Resources: KJM (Kobližná 4) - Central catalogue
Your query: Keywords = "kuchyňská příprava"
  1. Plodové zeleniny : Pěstování a kuchyňská úprava / František Vlček . Praha : SZN, 1968 . 213 s . [1, currently available 1]
    K4267
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    book

    book

  2. Potraviny, stolování a jídelníček na raně novověkých aristokratických dvorech : (Ke stavu a perspektivám výzkumu každodenní kultury) / Josef Hrdlička .
    In: Český časopis historický. č. 1 (2000), s. 18-47 .
    13587(185)
    article

    article

  3. Reveň či rebarbora v kuchyni a zahradě / sestavil Martin Fulín . Praha : Reinwart, 1907 . 24 s . [1, currently available 1]
    K144
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Sklad10000
    book

    book

  4. Tykve : nejlepší odrůdy : pěstování, využití v kuchyni, dekorace / Brigitte Schöner, Hans Streicher ; [z německého originálu ... přeložila Eva Pekárková] . Čestlice : Rebo, 2005 . 95 s . ISBN 80-7234-392-0 . [9, currently available 9, Access to Shelves 8]
    N43164; 635 (SCHÖ)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bohunice10000
    Bystrc10000
    Královo Pole20000
    Mahenův památník10000
    Soběšice10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
    Tykve

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.