Search results

Records found: 4  
Resources: KJM (Kobližná 4) - Central catalogue
Your query: Keywords = "cibulová zelenina"
  1. Balkon k nakousnutí : jak vypěstovat čerstvé ovoce a zeleninu v srdci města / Alex Mitchellová ; fotografie Sarah Cuttleová ; přeložila Jana Srbová . V Praze : Metafora, 2012 . 159 s . ISBN 978-80-7359-333-9 : . [1, currently available 1, Access to Shelves 1]
    N54662; 635 (MIT)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Balkon k nakousnutí

    book

  2. Tropické a subtropické zeleniny : pěstování a využití / Bohumír Hlava, Vladimír Táborský, Pavel Valíček ; fotografie Jiří Gabriel, Pavel Valíček ; perokresby Pavel Valíček . Praha : Brázda, 1998 . 146 s, 24 s barev příl . ISBN 80-209-0274-0 . [5, currently available 5, Access to Shelves 3]
    N33668; 633 (HLA)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bohunice10000
    Bystrc10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
    Tropické a subtropické zeleniny

    book

  3. Velká kniha pro milovníky česneku : 225 vítězných předpisů z 15 ročníků kuchařských soutěží v kalifornské česnekářské metropoli Gilroy / [z anglického originálu ... přeložil Eugen Štumpf] . V Praze : Pragma, 1996 . 170 s . ISBN 80-7205-378-7 . [2, currently available 2, Access to Shelves 1]
    N58400; 641/642 (VEL)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Černovice10000
    Velká kniha pro milovníky česneku

    book

  4. Zelenina / Eva Pekárková, Petr Liška, Ester Polcarová ; Il. Petr Liška ; Pérovky Ester Polcarová . Praha : Brio, 1997 . 128 s . ISBN 80-902209-3-2 . [6, currently available 6, Access to Shelves 4]
    N32529; 635 (PEK)
    Branch Available Inaccesible Issued VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bohunice10000
    Bystrc10000
    Chrlice10000
    Žabovřesky10000
    Žebětín10000
    Zelenina

    book



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.