Number of the records: 1  

Obiloviny v lidské výživě

  1. Gabrovská, Dana

    Obiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku / Dana Gabrovská, Ilona Hálová, Diana Chrp ová, Jarmila Ouhrabková, Marcela Sluková, Slavomíra Vavreinová, Oldřich Faměra, Pavel Kohout, Jan Pánek, Pavel Skřivan. -- 1. vydání. -- Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015. -- 50 stran : barevné ilustrace ; 30 cm. -- (Publikace České technologické platformy pro potraviny). -- Název a jména autorů z obálky. -- Poznámky pod čarou. -- Přílohy. -- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy. -- ISBN : 978-80-87250-28-0 (FORSAPI ; brožováno) : Kč 110.00.
    I. Hálová, Ilona II. Chrpová, Diana III. Ouhrabková, Jarmila IV. Sluková, Marcela V. Vavreinová, Slavomíra, 1946- VI. Faměra, Oldřich VII. Kohout, Pavel, 1962- VIII. Pánek, Jan, 1955- IX. Skřivan, Pavel X. Česká technologická platforma pro potraviny


    obilniny * potravinová intolerance * lepek * celiakie * bezlepková dieta * nutriční hodnota potravin * technologie zpracování obilnin * zdravotní rizika * alergeny * bezlepkové potraviny * brožury
    633.1 * 616.341-002-008.6 * 664.236 * 641/642 * 616-02 * (041)

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.