Number of the records: 1  

Krkonošská a podkrkonošská kuchyně

  1. Vašák, Jaroslav, 1947-

    Krkonošská a podkrkonošská kuchyně / Jaroslav Vašák ; [ilustrace Martina Bozděchová ; odborná spolupráce Jan Luštinec, Krkonošské muzeum v Jilemnici]. -- Vyd. 1. -- Praha : Ikar, 2012. -- 182 s. : il. ; 21 cm. -- (Krajové speciality). -- Vydala Euromedia Group. -- Gastronomický slovníček. -- Obsahuje bibliografii, odkazy na webové stránky a rejstříky. -- Cover title: Krkonošská kuchyně. -- ISBN : 978-80-249-1901-0 : Kč 229.00.
    I. Bozděchová, Martina II. Luštinec, Jan, 1953- III. Krkonošské muzeum (Jilemnice, Česko)


    národní jídla - Česko * česká jídla * Krkonoše (Česko a Polsko : pohoří : oblast) * krajové speciality * krkonošské speciality * slaná jídla * masitá jídla * bezmasá jídla * luštěninová jídla * bramborová jídla * polévky * omáčky * saláty * přílohy * sladká jídla * dezerty * moučníky * cukroví * kuchařské knihy * kuchařské recepty
    641.568(437.3)

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.