Number of the records: 1  

Balkánská kuchyně

  1. Zahálka, Jan, 1965-

    Balkánská kuchyně / Jaroslav Zahálka ; Fot. Olga Davidová ; Kresby Daniela Volfová. -- 1. vyd. -- Praha : Merkur, 1981. -- 258 s., barev. fot. příl. -- Summary: Kniha seznamuje s všeobecnými zásadami, charakterizuje bulharskou, jugoslávskou, rumunskou a řeckou národní kuchyni a recepty jídel uvádí v systematickém uspořádání. Závěrem jsou připojeny zvláštnosti turecké kuchyně.
    I. Davidová, Olga II. André-Volfová, Daniela


    vaření * balkánská kuchyně * bulharská jídla * jugoslávská kuchyně * rumunská jídla * řecká kuchyně * turecká kuchyně * kuchařské recepty * kuchařské knihy
    641.5(495/498)

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.