Number of the records: 1  

Raw food jako zážitek

  1. SYS71346674
    LBL
      
    00000nam-a22-----3i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20230619205449.2
    008
      
    ######s########xr-#################cze
    015
      
    $a cnb002787148
    020
      
    $a 978-80-247-5799-5 $q (brožováno) : $c Kč 299.00
    040
      
    $a OLA001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.561 $2 MRF
    080
      
    $a 613.261 $2 MRF
    080
      
    $a 641.564:613.26 $2 MRF
    080
      
    $a 615.874.24 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Peršinová, Eva, $d 1984- $4 aut $7 ola2016908556
    245
    10
    $a Raw food jako zážitek : $b užívej si pestrost živé stravy každý den ! / $c Eva Peršinová
    250
      
    $a První vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Grada, $c 2016
    300
      
    $a 183 stran : $b barevné ilustrace, portrét ; $c 24 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Na obálce nad názvem: Plus 100 raw receptů na celý rok
    500
      
    $a Barevné fotografie
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    520
    3-
    $a V této knize najdete nejen informace o základech živé stravy, ale i přehled surovin pro přípravu raw stravy, jejich vhodné kombinace, tipy a návody, jaké vybavení zvolit do své zdravé kuchyně. $c flexibooks
    650
    -7
    $a syrová strava $2 czenas $7 ph214640
    650
    -7
    $a vitariánství $2 czenas $7 ph802705
    650
    -7
    $a dietní jídla $2 czenas $7 ph114317
    650
    -7
    $a veganská jídla $2 czenas $7 ph772376
    653
    0-
    $a syrové potraviny $a raw food $a slaná jídla $a sladká jídla $a polévky $a hlavní jídla $a saláty $a pomazánky $a dezerty $a kuchařské knihy
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $2 czenas $7 fd132687
    910
      
    $a BOG001 $b N61401

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.