Number of the records: 1  

S Italem v kuchyni II

  1. SYS71163593
    LBL
      
    00000nam-a22-----3i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20230210103930.5
    008
      
    140821s--------xr-|||||||||||||||||cze-d
    020
      
    $a 978-80-904610-3-1 : $c Kč 390.00 $z 978-80-904610-0-3
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d ABA001
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641/642
    100
    1-
    $a Ridi, Emanuele, $d 1974- $4 aut $7 osa2010582228
    245
    10
    $a S Italem v kuchyni II. : $b pokračování úspěšné knihy podle televizního pořadu / $c [recepty Emanuel[e] Ridi] ; [text Dominika Pospíšilová] ; [fotografie jídel Marek Kučera] ; [fotografie z natáčení Tomáš Mikule]
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Magazine, $c c2010
    300
      
    $a 205 s. : $b il. ; $c 25 cm + $e 1 DVD
    500
      
    $a Na zadní straně obálky uvedeno chybné IS BN: 978-80-90461-0-3
    500
      
    $a Jména autorů z preliminárií
    500
      
    $a Barevné a černobílé fotografie, portréty
    500
      
    $a Text tištěn v jednom až dvou sloupcích na stránce
    504
      
    $a Rejstřík receptů
    520
      
    $a Volně navazuje na knihu "S Italem v kuch yni".
    630
    07
    $a S Italem v kuchyni $2 czenas
    650
    -7
    $a gastronomie $z Itálie $2 czenas $7 ph120473
    650
    -7
    $a italská jídla $2 czenas $7 ph114806
    653
    0-
    $a národní jídla $a italští kuchaři $a Ridi, Emanuele $a televizní pořady $a DVD $a kuchařské knihy
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $2 czenas $7 fd132687
    700
    1-
    $a Pospíšilová, Dominika $4 aut $7 mzk2010582375
    700
    1-
    $a Kučera, Marek $4 pht $7 xx0039884
    700
    1-
    $a Mikule, Tomáš $4 pht $7 xx0123805
    774
    08
    $i Příloha : $t S Italem v kuchyni 14
    910
      
    $a BOG001 $b N52796

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.