Number of the records: 1  

Sladkovodní krevety

  1. SYS71138645
    LBL
      
    00000nam-a22-----3i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20200922143737.2
    008
      
    140821---------xr-|||||||||||||||||cze-d
    020
      
    $a 978-80-7236-650-7 : $c Kč 129.00
    040
      
    $a BOG001 $b cze
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 636 $x Chov zvířat. Živočišná výroba $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 636.98:597.2/.5
    080
      
    $a 595.3
    100
    1-
    $a Pekny, Reinhard, $d 1959- $4 aut $7 mzk2008486222
    245
    10
    $a Sladkovodní krevety / $c Reinhard Pekny, Chris Lukhaup ; fotografie Chris Lukhaup ; [překlad Jaroslav Hofmann]
    250
      
    $a České vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Jan Vašut, $c 2008
    300
      
    $a 64 s. : $b il., tabulky ; $c 20 cm
    490
    1-
    $a Jak na to
    500
      
    $a Přeloženo z němčiny
    500
      
    $a Na obálce a hřbetě knihy uveden jako první z autorů Chris Lukhaup
    500
      
    $a Původně vydáno: München : Gräfe und Unzer, c2008
    500
      
    $a Barevné fotografie
    500
      
    $a Poznámka o autorech
    500
      
    $a Text tištěn převážně ve dvou sloupcích na stránce
    504
      
    $a Bibliografické odkazy
    504
      
    $a Rejstřík
    650
    -7
    $a akvaristika $2 czenas $7 ph114022
    650
    -7
    $a krevety $2 czenas $7 ph493937
    653
    0-
    $a sladkovodní akvária $a bezobratlí $a vodní živočichové $a sladkovodní korýši $a sladkovodní krevety $a druhy krevet $a chov krevet $a vybavení akvárií $a nemoci
    655
    -7
    $a příručky $2 czenas $7 fd133209
    700
    1-
    $a Lukhaup, Chris $4 aut $7 mzk2008486221
    700
    1-
    $a Lukhaup, Chris $4 pht $7 mzk2008486221
    700
    1-
    $a Hofmann, Jaroslav, $d 1961- $4 trl $7 xx0013297
    765
    0-
    $t Süsswasser Garnelen
    830
    -0
    $a Jak na to (Jan Vašut)
    910
      
    $a BOG001 $b N50559

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.