Number of the records: 1
2 x 1 ranou
SYS 71003099 LBL 00000nim-a22-----3i-4500 003 CZ-BrKJM 005 20181114015955.3 008 140821---------xr-|||||||||||||||||cze-d 020 $c Kč 60.00 028 10
$a Z 2579 $b KTN 040 $a BOG001 $b cze 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.5 080 $a 637.5 100 1-
$a Rakušanová, Jarmila $4 aut $7 mzk2008448818 245 10
$a 2 x 1 ranou $h [zvukový záznam] / $c J. Rakušanová, F. Raboch 246 3-
$a Dvakrát jednou ranou 260 $a [Praha] : $b KTN K.E. Macana, $c p1997 300 $a 1 zvuková kazeta : $b analog, stereo 500 $a V nabídce KTN od 03.02.2003 500 $a Vydala Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. Macana v Praze 511 0-
$a Čte Hana Rychetníková 520 $a Knížka popisuje postup zpracování zvěřiny a její tepelnou úpravu. 650 -7
$a jídla $2 czenas $7 ph114847 653 0-
$a vaření $a zvěřina $a kuchařské recepty $a kuchařské knihy $a mluvené slovo 655 -7
$a kuchařské recepty $2 czenas $7 fd132687 700 1-
$a Raboch, František, $d 1900-1984 $4 aut $7 jz8600862 700 1-
$a Rychetníková, Hana, $d 1962- $4 prf $7 xx0023004 910 $a BOG001 $b D2428
Number of the records: 1