Number of the records: 1
Síla přírodní fermentace
Signatura N58833; 641/642 (KAT) Author Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author) Title statement Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] Another responsib. Ouhrabková, Zuzana (Translator) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Grada, 2015 Phys.des. 255 s. : il. ; 21 cm Copy count 14, currently available 11, Access to Shelves 10 Track No. Location Sublocation Info 100000550011 Bohunice Pobočky - volný výběr 100000550005 Bystrc Pobočky - volný výběr vypůjčený (until 10.02.2025) 100000550007 Černá Pole, náměstí SNP Pobočky - volný výběr vypůjčený (until 18.02.2025) 100000561771 Jundrov Pobočky - volný výběr 100000550010 Kohoutovice Pobočky - volný výběr 100000550003 Královo Pole Pobočky - volný výběr 100000550013 Lesná Pobočky - volný výběr 100000550017 Mahenův památník Volný výběr 100000561770 Maloměřice Pobočky - volný výběr 100000561769 Nový Lískovec Pobočky - volný výběr 100000550009 Řečkovice Pobočky - volný výběr 100000550012 Starý Lískovec Pobočky - volný výběr vypůjčený (until *06.06.2019) 100000561772 Tuřany Pobočky - volný výběr 100000550008 Žabovřesky Pobočky - sklad Subj. Headings zdravá výživa fermentace fermentované potraviny kysané mléčné výrobky kvašená zelenina kváskové pečivo jídla Keywords potraviny rostlinného původu Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 664.8/.9 663/664 637 613.2 Database Knihy Note Podnázev na zadní straně obálky: Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin
Původně vydáno: White River Junction : Chelsea Green, c2003
Poznámky na konci knihy
Seznam receptů
Poznámka o autoroviObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Translation of Wild fermentation : the flavor, nutrition, and craft of live-culture foods ISBN 978-80-247-5214-3 (brož.) : Kč 297.00 Country Czech Republic Language Czech Loading…
Number of the records: 1