Number of the records: 1  

Umění francouzské kuchyně

  1. SignaturaN58383/01; 641/642 (CHIL)
    Author Child, Julia, 1912-2004 (Author)
    Title statementUmění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek]
    Část1.
    Another responsib. Bertholle, Louisette (Author)
    Beck, Simone, 1904-1991 (Author)
    Sládek, Jan (Translator)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataV Brně : Jota, 2014
    Phys.des.895 s. ; 24 cm
    Copy count1, currently available 1, Access to Shelves 1
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book + e-book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000541174Ústřední knihovnaVolný výběr
    Umění francouzské kuchyně
    Subj. Headings francouzská jídla
    kuchařství - Francie
    Form, Genre kuchařské recepty
    příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642
    DatabaseKnihy
    NotePůvodně vydáno: New York : Knopf, 2011
    Slovníček základních pojmů
    Text tištěn v jednom až dvou sloupcích na stránce
    Obsahuje rejstřík
    Translation ofMastering the art of French cooking
    ISBN978-80-7462-441-4 (váz.) : Kč 598.00
    EditionPopulárně naučná
    Ser.statement/add.entry Populárně naučná
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.