Number of the records: 1
Dokonalý steak
SYS 71195807 LBL 00000nam-a22-----3i-4500 003 CZ-BrKJM 005 20191118202832.7 008 140821---------xr-|||||||||||||||||cze-d 015 $a cnb002576623 020 $a 978-80-7391-802-6 $q (váz.) : $c Kč 399.00 040 $a OLA001 $b cze 041 1-
$a cze $h dut 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641.55: 637.5’62 080 $a 637.5’62 080 $a 641/64 100 1-
$a Polman, Marcus $4 aut $7 ola2014814637 245 10
$a Dokonalý steak : $b co potřebujete vědět o přípravě steaků / $c [námět a text] Marcus Polman ; [fotografie Saskia van Osnabrugge, CRV] ; [překlad Dagmar Eisenmannová] ; [editorka Jana Steinerová] 260 $a [Praha] : $b Slovart, $c 2014 300 $a 176 s. : $b il. (převážně barev.), faksim. ; $c 22 cm 500 $a Přeloženo z holandštiny 500 $a Obálkový podnázev: 25 slavných receptů 500 $a Původně vydáno: Hilversum : Fontaine Uitgevers, c2011 500 $a Barevné i černobílé fotografie, obrázky 500 $a Přehled vyhlášených steakových restaurací v Nizozemsku, New Yorku a Paříži 500 $a Text tištěn v jednom až třech sloupcích na stránce 504 $a Obsahuje bibliografii, odkazy na webové stránky a rejstřík 650 -7
$a hovězí maso $2 czenas $7 ph137712 650 -7
$a steaky $2 czenas $7 ph815217 650 -7
$a příprava jídel $2 czenas $7 ph634637 653 0-
$a kuchařství $a vaření $a kuchařské suroviny $a hovězí maso $a kvalita masa $a masitá jídla $a steaky $a příprava jídel $a kuchařské recepty $a kuchařské knihy 655 -7
$a kuchařské recepty $2 czenas $7 fd132687 700 1-
$a Eisenmannová, Dagmar, $d 1954- $4 trl $7 jn19981000956 700 1-
$a Polman, Marcus $4 aut $7 ola2014814637 700 1-
$a Osnabrugge, Saskia van $4 pht 700 1-
$a Steinerová, Jana, $d 1950- $4 edt $7 mzk2004252162 765 0-
$t Handboek voor de perfecte steak 910 $a BOG001 $b N57451
Number of the records: 1