Number of the records: 1  

Smrt sklízí na Krymu

  1. SignaturaA50925; (NOW)
    Author Nowak, Helmuth, 1918-2001 (Author)
    Title statementSmrt sklízí na Krymu / Helmuth Nowak ; [přeložil Jiří Novotný]
    Část4.
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Baronet, 2010
    Phys.des.219 s. ; 20 cm
    Copy count11, currently available 11, Access to Shelves 10
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000423846Ústřední knihovnaSklad
    100000424240BohunicePobočky - volný výběr
    100000424235BystrcPobočky - volný výběr
    100000424277ČernovicePobočky - výměnný fond
    100000424243JehnicePobočky - volný výběr
    100000424255KomárovPobočky - volný výběr
    100000424278Dolní HeršpicePobočky - výměnný fond
    100000424251SlatinaPobočky - volný výběr
    100000424242ŠtýřicePobočky - volný výběr
    100000424245VinohradyPobočky - volný výběr
    100000424237ŽidenicePobočky - volný výběr
    AnnotationČtvrtá kniha série Poddůstojník Breitner (volně navazuje na tituly "Za vlast a za chlast", "Krvavý Kavkaz" a "Země zalévaná krví"). Neuvážené rozhodnutí rozdělit síly německé skupiny armád Jih na dvě samostatná uskupení vedly k drtivé porážce u Stalingradu a neúspěšnému pokusu dobýt sovětská naftová pole. 17. armáda, k jejímž příslušníkům patří i poddůstojník Erich Breitner, dostane další nesplnitelný úkol: přezimovat v oblasti Kubáně a na jaře obnovit útok na Baku. Proti přesile sovětských vojsk však nemá naději na úspěch, po značných ztrátách na polích "Malé země" se musí stáhnout na Krym, kde ji čeká další těžká porážka...
    NoteHelmuth Nowak je pseudonym českého autora Josefa Fraise, údaje o překladu jsou tedy fiktivní
    ISBN978-80-7384-292-5 : : Kč 219.00
    EditionMilitary
    Ser.statement/add.entry Military (Baronet)
    Additional Variant TitlesPoddůstojník Breitner
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.