Number of the records: 1
O labužnictví
Signatura D4997 Author Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 (Author) Title statement O labužnictví [zvukový záznam] : fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin Another responsib. Hyhlík, Jan, 1945- (Performer) Drahoňovský, Zdeněk (Other) Issue data [Praha] : KTN K.E. Macana, [2008] Phys.des. 1 zvuková deska (840:31) : digital ; 12 cm Edition on Another Medium O labužnictví Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 Copy count 2, currently available 1, at library only 1 sound recording
Track No. Location Sublocation Info 800000035316 Ústřední knihovna Knihovna pro nevidomé a slabozraké (Macan) In-Library Use Only 800000035317 Ústřední knihovna Knihovna pro nevidomé a slabozraké (fond KJM) Subj. Headings gastronomie národní jídla kuchařské knihy Keywords kuchařství * gastronomie * vaření * evropské kuchyně * kuchařské recepty * dějiny * výklady * mluvené slovo Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 613.2 Database Zvukové knihy Note Přeloženo z francouzštiny
Načteno v roce 1995
Vydala Knihovna a tiskárna pro nevidomé K.E. Macana v Praze
Kompaktní deska
Formát MP3 (CD-ROM)
385 MBČte Jan Hyhlík Credits Digitalizaci zajistilo Centrum pomoci zr akově postiženým při občanském sdružení Integrace ; Převod z analogové nahrávky do MP3 zhotovil Zdeněk Drahoňovský Translation of Physiologie du gout ISBN Kč 150.00 Publisher number MP 2318. KTN Country Czech Republic Language Czech Loading…
Number of the records: 1