Number of the records: 1  

Sladkovodní akvárium

  1. SYS71026064
    LBL
      
    00000nam-a22-----3i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20191107015702.5
    008
      
    140821s--------xr-|||||||||||||||||cze-d
    015
      
    $a cnb001009795
    020
      
    $a 80-7236-136-8 $q (brož.) : $c Kč 129.00
    040
      
    $a BOG001 $b cze
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 636 $x Chov zvířat. Živočišná výroba $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 636.9
    080
      
    $a 639.2/.3
    080
      
    $a 597.2/.5
    100
    1-
    $a Scheurmann, Ines, $d 1950- $4 aut $7 jn20000604880
    245
    10
    $a Sladkovodní akvárium : $b rady odbornice pro jeho zařízení a ošetřování / $c Ines Scheurmannová ; [z německého vydání ... přeložil Jaroslav Hofmann] ; ilustrace Fritz W. Köhler ; [fotografie Burkard Kahl ... et al.]
    250
      
    $a České vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Jan Vašut, $c 2001
    300
      
    $a 144 s. : $b il. (některé barev.) ; $c 20 cm
    490
    1-
    $a Jak na to
    500
      
    $a Původně vydáno: München : Gräfe und Unzer Verlag, 1994
    500
      
    $a Informativní kresby a barevné fotografie
    500
      
    $a Obálkový podnázev: rady pro jeho zařízení a ošetřování
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstříky
    505
    00
    $t Obsahuje samostatnou kapitolu: Chování a rozmnožovací biologie ryb
    650
    -7
    $a akvaristika $2 czenas $7 ph114022
    650
    -7
    $a sladkovodní ryby $2 czenas $7 ph116170
    655
    -7
    $a příručky $2 czenas $7 fd133209
    700
    1-
    $a Hofmann, Jaroslav, $d 1961- $4 trl $7 xx0013297
    700
    1-
    $a Köhler, Fritz W. $4 ill $7 jn20001005502
    700
    1-
    $a Kahl, Burkard $4 pht $7 xx0081192
    765
    0-
    $t Aquarium für Süsswasser und Pflanzen $9 Česky
    830
    -0
    $a Jak na to (Jan Vašut)
    910
      
    $a BOG001 $b N37188

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.