Number of the records: 1
Síla přírodní fermentace
Signatura N68974; 641/642 (KAT) Author Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author) Title statement Síla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky / Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz Uniform title Wild fermentation. Česky Another responsib. Ouhrabková, Zuzana (Translator) Edition statement První vázané vydání Publication Praha : Alferia, 2020 Phys.des. 253 stran : ilustrace ; 22 cm Copy count 1, currently available 0 Track No. Location Sublocation Info 100000760888 Ústřední knihovna Volný výběr vypůjčený (until 12.02.2025) Subj. Headings fermentované potraviny - terapeutické účinky fermentace hygiena výživy jídla nápoje Keywords potraviny rostlinného původu Form, Genre kuchařské recepty populárně-naučné publikace Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 663/664 Database Knihy Annotation Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Note Přeloženo z angličtiny
Vázaný reprintObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy ISBN 978-80-271-3029-0 (vázáno) : Kč 399.00 Portion of title Fermentace Country Czech Republic Language Czech Loading…
Number of the records: 1