Number of the records: 1  

Mycelium

  1. SignaturaD9396/02
    Author Kadlečková, Vilma, 1971- (Author)
    Title statementMycelium. 2, Led pod kůží / Vilma Kadlečková
    Část2.
    Another responsib. Plesl, Jaroslav, 1974- (Instrumentalist)
    Issová, Klára, 1979- (Instrumentalist)
    Stryková, Jana, 1979- (Instrumentalist)
    Vlasák, Jan, 1943- (Instrumentalist)
    Zawadská, Valérie, 1958- (Instrumentalist)
    Frejová, Kristýna, 1971- (Instrumentalist)
    Meduna, Jan, 1982- (Instrumentalist)
    Macl, Karel (Recording engineer)
    PublicationPraha : Knihovna a tiskárna pro nevidomé K. E. Macana, 2016
    Phys.des.2 audiodisky (18:27:03) : digital ; 12 cm
    Copy count4, currently available 2, at library only 2
    sound recording

    sound recording

    Track No.LocationSublocationInfo
    800000047573Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (Macan)In-Library Use Only
    800000047574Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (Macan)In-Library Use Only
    800000047575Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (fond KJM)
    800000047576Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (fond KJM)
    Keywords česká literatura * mimozemské civilizace * mluvené slovo
    Form, Genre české romány
    vědecko-fantastické romány
    kompaktní disky
    Conspect821.162.3-3 - Česká próza
    UDC821.162.3-31
    DatabaseZvukové knihy
    AnnotationDruhá kniha sci-fi série Mycelium. Lucas Hildebrandt dosáhl všeho, co si předsevzal, ale nedopatřením se dotkl nejtemnějšího össenského tajemství...
    NoteNahrávka původně vyšla v nakladatelství Martin Pilař, OneHotBook v roce 2015
    Kompaktní desky (formát MP3)
    1170 MB, 79 stop
    Durata: 8:34:24 ; 9:52:39
    Čtou Kristýna Frejová, Jan Meduna, Valér ie Zawadská, Jan Vlasák, Klára Issová, Jana Stryková, Jaroslav Plesl, ...aj.
    CreditsTechnik záznamu Karel Macl
    ISBN300.00 Kč
    Publisher numberMP 5368. KTN
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.