Number of the records: 1  

Síla přírodní fermentace

  1. Katz, Sandor Ellix, 1962-

    Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]. -- 1. vyd. -- Praha : Grada, 2015. -- 255 s. : il. ; 21 cm. -- Podnázev na zadní straně obálky: Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin. -- Původně vydáno: White River Junction : Chelsea Green, c2003. -- Poznámky na konci knihy. -- Seznam receptů. -- Poznámka o autorovi. -- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy. -- Translation of: Wild fermentation : the flavor, nutrition, and craft of live-culture foods. -- ISBN : 978-80-247-5214-3 (brož.) : Kč 297.00.
    I. Ouhrabková, Zuzana


    zdravá výživa * fermentace * fermentované potraviny * kysané mléčné výrobky * kvašená zelenina * kváskové pečivo * jídla * potraviny rostlinného původu * kuchařské recepty
    641/642 * 664.8/.9 * 663/664 * 637 * 613.2

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.