Number of the records: 1
Síla přírodní fermentace
- Katz, Sandor Ellix, 1962-
Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]. -- 1. vyd. -- Praha : Grada, 2015. -- 255 s. : il. ; 21 cm. -- Podnázev na zadní straně obálky: Objevte léčivou sílu fermentovaných potravin. -- Původně vydáno: White River Junction : Chelsea Green, c2003. -- Poznámky na konci knihy. -- Seznam receptů. -- Poznámka o autorovi. -- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy. -- Translation of: Wild fermentation : the flavor, nutrition, and craft of live-culture foods. -- ISBN : 978-80-247-5214-3 (brož.) : Kč 297.00.
I. Ouhrabková, Zuzana
zdravá výživa * fermentace * fermentované potraviny * kysané mléčné výrobky * kvašená zelenina * kváskové pečivo * jídla * potraviny rostlinného původu * kuchařské recepty
641/642 * 664.8/.9 * 663/664 * 637 * 613.2
Number of the records: 1