Number of the records: 1  

Jak nakupovat a zpracovávat maso

  1. Jak

    Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče : všechny díly oblíbeného seriálu pohromadě! / [odpovědné redaktorky Kateřina Švejdová, Jana Zbyňková, Marie Holobrádková] ; [fotografie Marek Kučera ... et al.]. -- Praha : Burda Media 2000, c2014. -- 159 s. : il. (převážně barev.) ; 29 cm. -- (Apetit speciál). -- Názvové údaje z obálky. -- Souborné vydání 34 dílů seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit. -- Barevné fotografie, kresby. -- Tipy průběžně v textu. -- Adresář řeznictví a uzenářství. -- Text tištěn v jednom až třech sloupcích na stránce. -- Na přípravě seriálu se podílela Katka Švejdová s Václavem Fričem. -- Obsahuje rejstřík a odkazy na webové stránky. -- ISBN : 978-80-87575-14-7 : Kč 199.00.
    I. Švejdová, Kateřina II. Frič, Václav, 1974- III. Švejdová, Kateřina IV. Zbyňková, Jana V. Holobrádková, Marie VI. Kučera, Marek


    maso * příprava jídel * masitá jídla * kuchařství * vaření * kuchařské suroviny * vepřové maso * hovězí maso * telecí maso * jehněčí maso * masitá jídla * kuchařské recepty * kuchařské knihy * kuchařské recepty
    641/642 * 637.5

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.