Number of the records: 1
Jak nakupovat a zpracovávat maso
SYS 71196146 LBL 00000nam-a22-----3i-4500 003 CZ-BrKJM 005 20191107015241.8 008 140821---------xr-|||||||||||||||||cze-d 020 $a 978-80-87575-14-7 : $c Kč 199.00 040 $a BOG001 $b cze 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641/642 080 $a 637.5 245 00
$a Jak nakupovat a zpracovávat maso : $b všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče : všechny díly oblíbeného seriálu pohromadě! / $c [odpovědné redaktorky Kateřina Švejdová, Jana Zbyňková, Marie Holobrádková] ; [fotografie Marek Kučera ... et al.] 260 $a Praha : $b Burda Media 2000, $c c2014 300 $a 159 s. : $b il. (převážně barev.) ; $c 29 cm 490 1-
$a Apetit speciál 500 $a Názvové údaje z obálky 500 $a Souborné vydání 34 dílů seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit 500 $a Barevné fotografie, kresby 500 $a Tipy průběžně v textu 500 $a Adresář řeznictví a uzenářství 500 $a Text tištěn v jednom až třech sloupcích na stránce 500 $a Na přípravě seriálu se podílela Katka Švejdová s Václavem Fričem 504 $a Obsahuje rejstřík a odkazy na webové stránky 650 -7
$a maso $2 czenas $7 ph122657 650 -7
$a příprava jídel $2 czenas $7 ph634637 650 -7
$a masitá jídla $2 czenas $7 ph115232 653 0-
$a kuchařství $a vaření $a kuchařské suroviny $a vepřové maso $a hovězí maso $a telecí maso $a jehněčí maso $a masitá jídla $a kuchařské recepty $a kuchařské knihy 655 -7
$a kuchařské recepty $2 czenas $7 fd132687 700 1-
$a Švejdová, Kateřina $4 ctg $7 hka2013794576 700 1-
$a Frič, Václav, $d 1974- $4 ctg $7 xx0119738 700 1-
$a Švejdová, Kateřina $4 red $7 hka2013794576 700 1-
$a Zbyňková, Jana $4 red 700 1-
$a Holobrádková, Marie $4 red 700 1-
$a Kučera, Marek $4 pht $7 xx0039884 830 -0
$a Apetit speciál 910 $a BOG001 $b N57519
Number of the records: 1