Number of the records: 1  

Sladká kniha domácích bonbonů

  1. SYS71192394
    LBL
      
    00000nam-a22-----3i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20191118201210.0
    008
      
    140821---------xr-|||||||||||||||||cze-d
    020
      
    $a 978-80-7391-723-4 : $c Kč 369.00
    040
      
    $a BOG001 $b cze
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.85
    080
      
    $a 664.144
    100
    1-
    $a LaBau, Elizabeth $4 aut $7 osa2013797012
    245
    10
    $a Sladká kniha domácích bonbonů : $b od jednoduchých po působivé - jak připravit domácí karamely, fudge, tvrdé bonbony, fondán, tofé a další / $c Elizabeth LaBauová ; [fotografie Winnie Poon Ma] ; [překlad Dagmar Eisenmannová]
    260
      
    $a [Praha] : $b Slovart, $c c2013
    300
      
    $a 160 s. : $b barev. il. ; $c 26 cm
    500
      
    $a Přeloženo z angličtiny
    500
      
    $a Původně vydáno: Beverly : Quarry, 2012
    500
      
    $a Barevné fotografie
    500
      
    $a Poznámka o autorce
    500
      
    $a Text tištěn v jednom až dvou sloupcích na stránce
    504
      
    $a Obsahuje rejstřík a odkazy na webové stránky
    650
    -7
    $a cukrovinky $2 czenas $7 ph114267
    653
    0-
    $a kuchařství $a vaření $a sladkosti $a cukrovinky $a čokoládové cukrovinky $a ovocné cukrovinky $a ořechové cukrovinky $a lízátka $a bonbony $a karamely $a fondány $a lanýže $a čokoládové cukrovinky $a marshmallow $a ingredience $a kuchařské recepty $a kuchařské knihy
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $2 czenas $7 fd132687
    700
    1-
    $a Eisenmannová, Dagmar, $d 1954- $4 trl $7 jn19981000956
    700
    1-
    $a Poon Ma, Winnie $4 pht
    765
    0-
    $t The sweet book of candy making : from the simple to the spectacular-how to make caramels, fudge, hard candy, fondant, toffee, and more!
    910
      
    $a BOG001 $b N56960

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.