Number of the records: 1  

Balkon k nakousnutí

  1. SYS71175831
    LBL
      
    00000nam-a22-----3i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20181114013147.2
    008
      
    140821---------xr-|||||||||||||||||cze-d
    020
      
    $a 978-80-7359-333-9 : $c Kč 299.00
    040
      
    $a BOG001 $b cze
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 635 $x Zahrádkářství $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 635
    080
      
    $a 635.9
    080
      
    $a 635.9
    080
      
    $a 582
    100
    1-
    $a Mitchell, Alex, $d 1971- $4 aut $7 xx0146663
    245
    10
    $a Balkon k nakousnutí : $b jak vypěstovat čerstvé ovoce a zeleninu v srdci města / $c Alex Mitchellová ; fotografie Sarah Cuttleová ; přeložila Jana Srbová
    260
      
    $a V Praze : $b Metafora, $c 2012
    300
      
    $a 159 s. : $b il., tabulky ; $c 26 cm
    500
      
    $a Přeloženo z angličtiny
    500
      
    $a Původně vydáno: London : Kyle Cathie, 2010
    500
      
    $a Barevné fotografie, kresby
    500
      
    $a Přehled osvědčených dodavatelů
    500
      
    $a Text tištěn v jednom až třech sloupcích na stránce
    504
      
    $a Odkazy na webové stránky
    504
      
    $a Rejstřík
    650
    -7
    $a pěstování rostlin $2 czenas $7 ph183358
    650
    -7
    $a balkonové rostliny $2 czenas $7 ph134723
    653
    0-
    $a balkony $a terasy $a užitkové rostliny $a ovoce $a bobuloviny $a ovocné dřeviny $a exotické ovoce $a zelenina $a kořenová zelenina $a listová zelenina $a cibulová zelenina $a kosťálová zelenina $a luštěninová zelenina $a plodová zelenina $a byliny $a pěstování v nádobách $a pěstební nádoby $a pěstební podmínky $a nemoci rostlin
    655
    -7
    $a příručky $2 czenas $7 fd133209
    700
    1-
    $a Cuttle, Sarah $4 pht $7 xx0146664
    700
    1-
    $a Srbová, Jana $4 trl $7 xx0071750
    765
    0-
    $t The edible balcony
    910
      
    $a BOG001 $b N54662

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.