Number of the records: 1
Gastronomie českého středověku
Author Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (Author) Title statement Gastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá Edition statement První vydání Publication Praha : Grada Publishing, 2024 Phys.des. 224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm Subj. Headings dějiny gastronomie - Česko jídlo - Česko stravování - Česko kuchařství - Česko středověk - Česko česká jídla Form, Genre monografie kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642(091) 641/642 640 316.3"04/14" 641.56(=162.3) (437.3) (048.8) (083.12) Database Knihy Annotation Nové, zásadně přepracované a rozšířené vydání publikace o středověké gastronomii, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva i jak se jedlo o svátcích. A 111 receptů vám pomůže objevit chutě pozdního středověku. Note Obálkový podnázev: 111 dobových receptů
Terminologický slovníkObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy ISBN 978-80-271-3829-6 (brožováno) : Kč 399.00 Country Czech Republic Language Czech Loading…
Number of the records: 1