Number of the records: 1  

Gastronomie českého středověku

  1. Author Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (Author)
    Title statementGastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Grada Publishing, 2024
    Phys.des.224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    e-book

    Gastronomie českého středověku
    Subj. Headings dějiny gastronomie - Česko
    jídlo - Česko
    stravování - Česko
    kuchařství - Česko
    středověk - Česko
    česká jídla
    Form, Genre monografie
    kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641/642(091)
    641/642
    640
    316.3"04/14"
    641.56(=162.3)
    (437.3)
    (048.8)
    (083.12)
    DatabaseKnihy
    AnnotationNové, zásadně přepracované a rozšířené vydání publikace o středověké gastronomii, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva i jak se jedlo o svátcích. A 111 receptů vám pomůže objevit chutě pozdního středověku.
    NoteObálkový podnázev: 111 dobových receptů
    Terminologický slovník
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    ISBN978-80-271-3829-6 (brožováno) : Kč 399.00
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.