Number of the records: 1  

Manuál someliéra

  1. Vaccarini, Giuseppe

    Manuál someliéra : jak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep / Giuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková] ; [editoři Giorgio Bizzi (text), Alessandra Meldolesi (spolupráce při návrhu titulků)] ; [obrazové přílohy Cristina Reggioli]. -- 1. vyd. -- Praha : Sun, 2008. -- 287 s. : il., tabulky ; 20 x 20 cm. -- Přeloženo z italštiny. -- Původně vydáno: Firenze ; Milano : Giunti, c2005. -- Barevné fotografie, reprodukce výtvarných děl. -- Terminologický slovníček. -- Text tištěn do jednoho až tří sloupců na stránce. -- Bibliografie. -- Cover title: Jak rozumět vínu - manuál someliéra. -- Spine title: Jak rozumět vínu. -- Translation of: Manuale del sommelier. -- ISBN : 978-80-7371-232-7 : Kč 499.00.
    I. Workman-Víšková, Romana, 1969- II. Bizzi, Giorgio III. Meldolesi, Alessandra IV. Reggioli, Cristina


    víno * sommelierství * průmysl nápojů * vinařství * réva vinná * hroznové víno * odrůdy vína * výroba vína * vína * dějiny * sommelierství * sommelieři * degustace vína * vybavení * marketing * kuchařství * výklady * příručky
    663.2 * 642.63:663.21/.22

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.