Number of the records: 1
Manuál someliéra
SYS 71148661 LBL 00000nam-a22-----3i-4500 003 CZ-BrKJM 005 20200524102614.1 008 140821---------xr-|||||||||||||||||cze-d 020 $a 978-80-7371-232-7 : $c Kč 499.00 040 $a BOA001 $b cze $d ABA001 041 1-
$a cze $h ita 072 -7
$a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmyslpochutin $2 Konspekt $9 19 080 $a 663.2 080 $a 642.63:663.21/.22 100 1-
$a Vaccarini, Giuseppe $4 aut $7 mzk2008472994 245 10
$a Manuál someliéra : $b jak poznat, ocenit a ohodnotit víno a jak vést vinný sklep / $c Giuseppe Vaccarini ; [překlad Romana Workman-Víšková] ; [editoři Giorgio Bizzi (text), Alessandra Meldolesi (spolupráce při návrhu titulků)] ; [obrazové přílohy Cristina Reggioli] 246 14
$a Jak rozumět vínu - manuál someliéra 246 18
$a Jak rozumět vínu 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b Sun, $c 2008 300 $a 287 s. : $b il., tabulky ; $c 20 x 20 cm 500 $a Přeloženo z italštiny 500 $a Původně vydáno: Firenze ; Milano : Giunti, c2005 500 $a Barevné fotografie, reprodukce výtvarných děl 500 $a Terminologický slovníček 500 $a Text tištěn do jednoho až tří sloupců na stránce 504 $a Bibliografie 650 -7
$a víno $2 czenas $7 ph116687 650 -7
$a sommelierství $2 czenas $7 ph153453 653 0-
$a průmysl nápojů $a vinařství $a réva vinná $a hroznové víno $a odrůdy vína $a výroba vína $a vína $a dějiny $a sommelierství $a sommelieři $a degustace vína $a vybavení $a marketing $a kuchařství $a výklady 655 -7
$a příručky $2 czenas $7 fd133209 700 1-
$a Workman-Víšková, Romana, $d 1969- $4 trl $7 xx0102481 700 1-
$a Bizzi, Giorgio $4 edt 700 1-
$a Meldolesi, Alessandra $4 edt $7 xx0102864 700 1-
$a Reggioli, Cristina $4 oth 765 0-
$t Manuale del sommelier 910 $a BOG001 $b N51584
Number of the records: 1