Number of the records: 1  

Udírny a uzení

  1. Binder, Egon M., 1947-

    Udírny a uzení : maso, masné výrobky, ryby / Egon Binder ; [přeložila Nora Martišková]. -- 1. vyd. -- Praha : Grada, 2005. -- 112 s. : il. ; 19 cm. -- Přeloženo z němčiny. -- Původně vydáno: Stuttgart : E. Ulmer, c2004. -- Barevné fotografie, nákresy. -- Text tištěn ve dvou sloupcích na stránce. -- Translation of: Räuchern - Fleisch, Wurst, Fisch. -- ISBN : 80-247-1261-X : Kč 119.00.
    I. Martišková, Nora, 1964-


    udírny * uzení * uzené maso * konzervace potravin * konzervace masa * konzervace ryb * uzení masa * uzení masných výrobků * uzení ryb * nasolování masa * nakládání masa * konstrukce udíren * stavba udíren * dřevo do udíren * výroba kouře * skladování masa * chyby při uzení * hygiena * zdravotní aspekty * příručky * kuchařské recepty
    641.55:637.525 * 664.8/.9 * 664.8/.9 * 637.523.38

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.