Number of the records: 1  

Řez, tvarování a roubování ovocných stromů

  1. SignaturaN38017; 634 (STA)
    Author Stangl, Martin (Author)
    Title statementŘez, tvarování a roubování ovocných stromů / Martin Stangl ; [překlad z německého originálu ... Věra Strádalová]
    Another responsib. Strádalová, Věra (Translator)
    Edition statement2. vyd.
    Issue dataBratislava : Príroda, 1999
    Phys.des.99 s. : il. ; 21 cm
    Copy count17, currently available 16, Access to Shelves 14
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000241516Ústřední knihovnaSklad
    100000174174BohunicePobočky - volný výběr
    100000174166BystrcPobočky - volný výběr
    100000174177Černá Pole, náměstí SNPPobočky - volný výběr
    100000348643ČernovicePobočky - volný výběr
    100000348644JundrovPobočky - volný výběr
    100000174175KohoutovicePobočky - sklad
    100000348645KomínPobočky - volný výběr
    100000174170Líšeň, JírovaPobočky - volný výběr
    100000174165Mahenův památníkVolný výběr
    100000174169Nový LískovecPobočky - volný výběr
    100000348642ŘečkovicePobočky - volný výběr
    100000342745SlatinaPobočky - volný výběr
    100000174178Staré BrnoPobočky - volný výběrve zpracování
    100000174163Starý LískovecPobočky - volný výběr
    100000348646TuřanyPobočky - volný výběr
    100000174173ŽidenicePobočky - volný výběr
    Řez, tvarování a roubování ovocných stromů
    Subj. Headings ovocné dřeviny
    řez dřevin
    roubování
    tvarování rostlin
    Keywords ovocné stromy * štěpování
    Form, Genre příručky
    Conspect634 - Ovocnářství
    UDC634.1/.8
    631.542
    DatabaseKnihy
    NotePopsáno podle dotisku, datum původního vydání neuvedeno
    Rejstřík
    Translation ofObstbäume schneiden und veredeln
    ISBN80-07-01109-9 : : Kč 119.00
    EditionPraktický rádce
    Ser.statement/add.entry Praktický rádce (Príroda)
    CountrySlovakia
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.