Number of the records: 1  

Kouzlo fermentace s plísní koji

  1. Shih, Rich

    Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková. -- První vydání. -- Praha : Alferia, 2023. -- 333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm. -- Přeloženo z angličtiny. -- Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík. -- Abstract: Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší. -- ISBN : 978-80-271-1342-2 (brožováno) : Kč 599.00.
    I. Umansky, Jeremy, 1983- II. Katz, Sandor Ellix, 1962- III. Roztočil, Tomáš IV. Zrůstková, Petra


    fermentace * fermentované potraviny * jídla * kropidlák rýžový * příručky * kuchařské recepty
    641/642 * 663/664 * 66 * 582.2

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.