Number of the records: 1
Kouzlo fermentace s plísní koji
SYS 0087129 LBL 00000nam-a22-----7i-4500 003 CZ-BrKJM 005 20231116205707.3 007 ta 008 231013s2023----xr-af--e-f----001-0-cze-d 015 $a cnb003551032 020 $a 978-80-271-1342-2 $q (brožováno) : $c Kč 599.00 040 $a BOG001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641/642 080 $a 663/664 080 $a 66 080 $a 582.2 100 1-
$a Shih, Rich $4 aut $7 mzk20231203839 240 10
$a Koji alchemy. $l Česky 245 10
$a Kouzlo fermentace s plísní koji / $c Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková 246 30
$a Koji 250 $a První vydání 264 -1
$a Praha : $b Alferia, $c 2023 300 $a 333 stran, 16 stran obrazových příloh : $b ilustrace (některé barevné) ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Přeloženo z angličtiny 504 $a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 520 3-
$a Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší. $c flexibooks 650 07
$a fermentace $2 czenas $7 ph135618 650 07
$a fermentované potraviny $2 czenas $7 ph861144 650 07
$a jídla $2 czenas $7 ph114847 650 07
$a kropidlák rýžový $2 czenas $7 ph1204784 655 -7
$a příručky $2 czenas $7 fd133209 655 -7
$a kuchařské recepty $2 czenas $7 fd132687 700 1-
$a Umansky, Jeremy, $d 1983- $4 aut $7 mzk20231203845 700 1-
$a Katz, Sandor Ellix, $d 1962- $4 aui $7 xx0192312 700 1-
$a Roztočil, Tomáš $4 trl $7 xx0267255 700 1-
$a Zrůstková, Petra $4 trl $7 mzk20231203860 910 $a BOG001 $b N72218
Number of the records: 1