Number of the records: 1
Kouzlo fermentace s plísní koji
Signatura N72218; 641/642 (SHI) Author Shih, Rich (Author) Title statement Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková Uniform title Koji alchemy. Česky Another responsib. Umansky, Jeremy, 1983- (Author) Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author of introduction) Roztočil, Tomáš (Translator) Zrůstková, Petra (Translator) Edition statement První vydání Publication Praha : Alferia, 2023 Phys.des. 333 stran, 16 stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm Copy count 1, currently available 1, Access to Shelves 1 Track No. Location Sublocation Info 100000853038 Ústřední knihovna Volný výběr Subj. Headings fermentace fermentované potraviny jídla kropidlák rýžový Form, Genre příručky kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 663/664 66 582.2 Database Knihy Annotation Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší. Note Přeloženo z angličtiny Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík ISBN 978-80-271-1342-2 (brožováno) : Kč 599.00 Portion of title Koji Country Czech Republic Language Czech Loading…
Number of the records: 1