Number of the records: 1  

Jak chutná masala

  1. SignaturaA55380; (SAM)
    Author Samant, Michaela, 1979- (Author)
    Title statementJak chutná masala / Michaela Samant ; [přeložila Miluše Krejčová]
    Another responsib. Krejčová, Miluše, 1955- (Translator)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Motto, 2013
    Phys.des.136 s. ; 21 cm
    Copy count9, currently available 9, Access to Shelves 5
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000495829Ústřední knihovnaSklad
    100000606429BohunicePobočky - sklad
    100000606420BystrcPobočky - volný výběr
    100000606426KohoutovicePobočky - volný výběr
    100000606419Královo PolePobočky - sklad
    100000606430Mahenův památníkMahenův památník - sklad
    100000606425ŘečkovicePobočky - volný výběr
    100000606428Starý LískovecPobočky - volný výběr
    100000606421ŽidenicePobočky - volný výběr
    Keywords slovenská literatura * manželství * rodina * Indie * indická jídla
    Form, Genre slovenské romány
    romány pro ženy
    autobiografické romány
    kuchařské recepty
    Conspect821.162.4 - Slovenská literatura
    UDC821.162.4-31
    929
    DatabaseKnihy
    AnnotationO cestě za životním štěstím mladé Slovenky, která se rozhodla, že se z Indie již domů nevrátí. Nadchněte se pro indické trhy se zeleninou a kořením a přidejte naan, matar nebo dahi do svého jídelníčku.
    NotePřeloženo ze slovenštiny
    Podnázev na zadní straně obálky: Vyprávění o tom, jaké to je vyměnit máminu bábovku a svíčkovou za indické purí bhádží a co všecko s sebou může přinést začátek "nového života" v Indii.
    Vydáno ve společnosti Albatros Media
    Seznam receptů
    Výkladový slovníček neznámých výrazů
    Translation ofAko chutí masala
    ISBN978-80-7246-725-9 : : Kč 219.00
    EditionPříběhy psané s chutí
    Ser.statement/add.entry Příběhy psané s chutí
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.