Number of the records: 1
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse culture
Signatura N69852; 641/642 (LUK) Author Lukas, Kathryn, 1963- (Author) Title statement Průvodce světem fermentace podle Farmhouse culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu / Kathryn Lukas a Shane Peterson ; fotografie Eric Wolfinger ; z anglického originálu The Farmhouse culture guide to fermenting přeložila Martina Benešová Uniform title Farmhouse culture guide to fermenting. Česky Another responsib. Peterson, Shane, 1983- (Author) Wolfinger, Eric (Photographer) Benešová, Martina (Translator) Publication Olomouc : ANAG, [2021] Copyright notice date ©2021 Phys.des. 371 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm Copy count 1, currently available 1, Access to Shelves 1 Track No. Location Sublocation Info 100000788103 Ústřední knihovna Volný výběr Subj. Headings fermentace fermentované potraviny nápoje Keywords kvašená zelenina * kvašené ovoce * kvašené nealkoholické nápoje * kvašené alkoholické nápoje * omáčky * pasty Form, Genre kuchařské recepty příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 663 664 Database Knihy Note Obsahuje odkazy na webové stránky a rejstřík ISBN 978-80-7554-332-5 (vázáno) : Kč 549.00 Portion of title Fermentace Domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu Country Czech Republic Language Czech Loading…
Number of the records: 1