Number of the records: 1  

Temný bylinkář

  1. SYS0029460
    LBL
      
    02392nam-a2200421-i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20230808222316.2
    007
      
    ta
    008
      
    200721s2020----xr-----g------000-f-cze-d
    015
      
    $a cnb003239242
    020
      
    $a 978-80-7594-070-4 $q (brožováno) : $c Kč 339.00
    040
      
    $a ABG001 $b cze $e rda $d BOG001
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 821.111-3 $x Anglická próza, anglicky psaná $2 Konspekt $9 25
    080
      
    $a 821.111-31
    100
    1-
    $a Atamanov, Michail, $d 1975- $4 aut $7 mzk2018989857
    240
    10
    $a Stay on the wing. $l Česky
    245
    10
    $a Temný bylinkář. $n II., $p Stále ve střehu / $c Michael Atamanov ; překlad Martin Kapalka
    246
    30
    $a Stále ve střehu
    250
      
    $a 1. vydání
    264
    -1
    $a Ostrava : $b Fantom Print, $c 2020
    300
      
    $a 335 stran ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Přeloženo z angličtiny
    520
    2-
    $a Druhá kniha série Temný bylinkář. Tim prošel zkušební dobou a je z něj plnohodnotný tester Světa bez hranic. Jeho videa získávají popularitu, ale vyvolávají i vlnu nevole. Hráči jsou totiž přesvědčeni, že goblin Amra získal vzácné vejce wyverny neprávem. Korporace se rozhodne hrozící ztrátu popularity kompenzovat tím, že na Timovu postavu a jeho mounta uspořádá hon...
    653
      
    $a anglicky psaná literatura $a ruská literatura $a virtuální realita $a počítačové hry $a online hry $a počítačoví hráči $a LitRPG $a goblini
    655
    -7
    $a anglicky psané romány $2 czenas $7 fd131805
    655
    -7
    $a fantasy romány $2 czenas $7 fd184199
    700
    1-
    $a Kapalka, Martin, $d 1988- $4 trl $7 kv2017964132
    787
    08
    $i Z cyklu: $t Temný bylinkář $g 2
    910
      
    $a BOG001 $b A68647

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.