Number of the records: 1  

Oheň a voda

  1. SignaturaA63854; (AHR)
    Autor Ahrnstedt, Simona, 1967- (Autor)
    Údaje o názvuOheň a voda / Simona Ahrnstedtová ; přeložila Irena Lysáčková
    Část2.
    Unifikovaný název Enda hemlighet. Česky
    Dal.odpovědnost Lysáčková, Irena (Překladatel)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelV Praze : Metafora, 2017
    Fyz.popis409 stran ; 21 cm
    Z cyklu Nepřátelé a milenci ; 2
    Počet ex.10, z toho volných 8, Ve volném výběru 6
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book + e-book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000659068Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (until 19.08.2024)
    100000659070BystrcPobočky - volný výběr
    100000659073Černá Pole, náměstí SNPPobočky - sklad
    100000745012ČernovicePobočky - volný výběr
    100000744958ChrlicePobočky - volný výběr
    100000659069Královo PolePobočky - sklad
    100000659072Líšeň, JírovaPobočky - volný výběrvypůjčený (until 10.10.2024)
    100000800829ŠtýřicePobočky - volný výběr
    100000659074ŽabovřeskyPobočky - volný výběr
    100000659071ŽidenicePobočky - volný výběr
    Klíč.slova švédská literatura
    Forma, žánr švédské romány
    romány pro ženy
    Konspekt821.11 - Germánské literatury
    MDT821.113.6-31
    DatabázeKnihy
    AnotaceDruhá kniha série Nepřátelé a milenci. Alexander de la Grip je známý jako bohatý playboy, rozhazující peníze po celém světě. Isobel Sorensenová pracuje jako dobrovolná lékařka pro organizaci Lékaři bez hranic. Navzdory tomu, že oba představují zcela odlišné světy, přeskočí mezi nimi jiskra přitažlivosti.... Komu otevřete svou třináctou komnatu? Volné pokračování bestselleru Nepřátelé a milenci.
    PoznámkyPřeloženo ze švédštiny
    Obálkový podnázev: Komu otevřete svou třináctou komnatu? : volné pokračování bestselleru Nepřátelé a milenci
    ISBN978-80-7359-540-1 (vázáno) : Kč 379.00
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.