Number of the records: 1  

Fermentace

  1. SignaturaN60478; 641/642 (BEL)
    Author Bellersen Quirini, Cosima, 1960- (Author)
    Title statementFermentace : recepty na domácí kvašení / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila: Jana Bílková
    Uniform title Fermentieren. Česky
    Another responsib. Bílková, Jana, 1977- (Translator)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Grada, 2015
    Phys.des.126 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    Copy count10, currently available 9, Access to Shelves 9
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000579194Ústřední knihovnaVolný výběr
    100000579197BystrcPobočky - volný výběrvypůjčený (until 28.11.2024)
    100000579199Černá Pole, náměstí SNPPobočky - volný výběr
    100000674298HusovicePobočky - volný výběr
    100000579195Královo PolePobočky - volný výběr
    100000579196Líšeň, JírovaPobočky - volný výběr
    100000586817MaloměřicePobočky - volný výběr
    100000637610MedlánkyPobočky - volný výběr
    100000579291ŽabovřeskyPobočky - volný výběr
    100000579198ŽidenicePobočky - volný výběr
    Fermentace
    Subj. Headings fermentované potraviny
    fermentace
    kvašená zelenina
    kváskové pečivo
    kysané mléčné výrobky
    fermentované masné výrobky
    Keywords mléčné nápoje * jogurty * tvaroh * sýry * uzeniny * kvasnice * omáčky * ocet * kečupy * salsy * ovocné nápoje * kvašené nealkoholické nápoje * kvašené alkoholické nápoje * kuchařské knihy
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC663/664.098
    66.098:577.15
    664.8.039.7:635.1/.8
    637.146
    637.5.032.098.4
    664.66:664.654.1
    (083.12)
    DatabaseKnihy
    NotePřeloženo z němčiny
    Rady a tipy v rámečcích průběžně v textu
    Obsahuje rejstřík
    ISBN978-80-247-5634-9 (brožováno) : Kč 149.00
    Portion of titleRecepty na domácí kvašení
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.