Number of the records: 1  

Dýně

  1. SignaturaN59792; 641/642 (KIT)
    Author Kittler, Martina (Author)
    Title statementDýně : to nejlepší z podzimní úrody / autorka: Martina Kittler ; fotografie: Anke Schütz
    Uniform title Kürbis. Česky
    Another responsib. Schütz, Anke, 1963- (Photographer)
    Borecká, Jaromíra (Translator)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2015
    Phys.des.62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
    Copy count12, currently available 11, Access to Shelves 10
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000565807Ústřední knihovnaVolný výběrvypůjčený (until 24.06.2024)
    100000565816BohunicePobočky - volný výběr
    100000565810BystrcPobočky - volný výběr
    100000565812Černá Pole, náměstí SNPPobočky - volný výběr
    100000565815KohoutovicePobočky - volný výběr
    100000565808Královo PolePobočky - volný výběr
    100000565818LesnáPobočky - volný výběr
    100000566632Mahenův památníkMahenův památník - sklad
    100000565814ŘečkovicePobočky - volný výběr
    100000565817Starý LískovecPobočky - volný výběr
    100000565813ŽabovřeskyPobočky - volný výběr
    100000565811ŽidenicePobočky - volný výběr
    Dýně
    Subj. Headings zeleninová jídla
    tykve
    Keywords druhy dýní * slaná jídla * masitá jídla * vegetariánská jídla * polévky * saláty * pyré * pomazánky * hlavní jídla * sladká jídla * moučníky * koláče * mufiny * dýňové pečivo * kuchařské knihy
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC641.55:635.1/.8
    635.1/.8
    (083.12)
    DatabaseKnihy
    NotePřeklad z němčiny Jaromíra Borecká
    Původně vydáno: München : Gräfe und Unzer, 2013
    Barevné fotografie
    Poznámka o autorce a fotografce
    Obsahuje rejstřík
    ISBN978-80-7236-972-0 (brožováno) : Kč 149.00
    EditionJak na to
    Ser.statement/add.entry Jak na to (Jan Vašut)
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.