Number of the records: 1  

Přijetí úzkosti

  1. SYS0070908
    LBL
      
    00000nam-a22-----7i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20231027144757.6
    007
      
    ta
    008
      
    221111s2022----xo-a---e-f----000-0-cze-d
    020
      
    $a 978-80-8111-605-6 $q (brožováno) : $c Kč 499.00
    040
      
    $a BOG001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 159.93/.94 $x Senzorické a motorické funkce. Emoce. Vůle $2 Konspekt $9 17
    080
      
    $a 159.94
    080
      
    $a 159.92
    080
      
    $a 316.6
    080
      
    $a 615.8
    100
    1-
    $a McLaren, Karla $4 aut $7 xx0203747
    240
    10
    $a Embracing anxiety. $l Česky
    245
    10
    $a Přijetí úzkosti : $b jak přistupovat ke géniu této životně důležité emoce / $c Karla McLarenová ; z anglického originálu Embracing anxiety : how to access the genius of this vital emotion přeložila Hana Hromádková
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a V Bratislavě : $b Noxi, $c 2022
    300
      
    $a 239 stran : $b ilustrace ; $c 23 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Obálkový podnázev: Jak získat přístup k této důležité emoci
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    650
    07
    $a úzkost $2 czenas $7 ph128368
    650
    07
    $a hněv $2 czenas $7 ph232950
    650
    07
    $a změna postoje $2 czenas $7 ph615993
    650
    07
    $a zvládání stresu $2 czenas $7 ph135858
    650
    07
    $a psychohygiena $2 czenas $7 ph115945
    650
    07
    $a autoterapie $2 czenas $7 ph221954
    650
    07
    $a sebeřízení $2 czenas $7 ph303239
    655
    -7
    $a příručky $2 czenas $7 fd133209
    700
    1-
    $a Pleško, Hana, $d 1994- $4 trl $7 xx0248500
    910
      
    $a BOG001 $b N71213

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.