Number of the records: 1  

Chemie na talíři

  1. SignaturaN70163; 641/642 (DVO)
    Author Dvořák, Ondřej, 1962- (Author)
    Title statementChemie na talíři / Ondřej Dvořák
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : Grada Publishing, 2021
    Phys.des.207 stran : ilustrace (převážně barevné), mapa ; 24 cm
    Copy count1, currently available 1, Access to Shelves 1
    View book information on page www.obalkyknih.cz

    book + e-book

    Track No.LocationSublocationInfo
    100000795447Ústřední knihovnaVolný výběr
    Chemie na talíři
    Subj. Headings potraviny
    jídla
    vaření
    potravinářská chemie
    chemické procesy
    Keywords chemické vzorce
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmyslpochutin
    UDC641/642
    54
    663
    664
    DatabaseKnihy
    AnnotationCo se děje na pánvi, když si smažíme řízek?Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu.
    NoteObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    ISBN978-80-271-2881-5 (brožováno) : Kč 399.00
    CountryCzech Republic
    LanguageCzech
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.